Your Cart

LinuxPusher

LinuxPusher er din danske Linux leverandør

LinuxPusher

Køb Linux produkter fra nordens måske største Linux leverandør

Se vores anmeldelser på Trustpilot

Vi har altid masser af forskellige refurbished bærbare med Linux på lager, se alle vores bærbare fra forskellige mærker som Lenovo, HP, Dell m.fl. – alle kan leveres med forskellige Linux distributioner.

Byg din egen Linux computer

LinuxPusher har indledt et samarbejde, med en af Danmark førende og ikke mindst ældste computer producenter. For at kunne tilbyde special konfigurerede bærbar og stationære computere, håndplukket kvalitetsprodukter der er testet fra start til slut.

LinuxPusher benytter AVD, når det kommer til vores byg selv computere. AVD er synonym med solid dansk kvalitet, fleksibilitet og service. Vi er stolte over at kunne tilbyde og distribuere nogle af Danmarks bedste notebooks og stationære computere efter dine ønsker og behov fra AVD.

Linux er et godt alternativ til f.eks. Windows eller MacOS

For brugere, der ønsker at prøve noget nyt, eller som er trætte af deres Mac OS- eller Windows-operativsystemer, er det bare tid til at skifte til noget andet.

Dansk Webshop

Vi sender til hele Norden: Danmark, Grønland, Færøerne samt Norge og Sverige!

14 dages returret

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage! Vi har altid returret på alle vores produkter.

3-4 dages levering

Der er fri fragt på alle produkter til hele Danmark ved køb over DKK 499,-
Alle forsendelser bliver sendt med GLS.

Dansk designede Linux plakater

Vi har fået den fornøjelse, at kunne tilbyde Linux plakater fra en dansk kunstner Tina Korsbaek. Alle plakaterne kan købes direkte fra hendes egen webshop. Se alle plakaterne her.

Udstyr til nørden

Linux T-shits til nørden, eller måske bare til dem der ønsker en anderledes beklædning på arbejdspladsen? Alle vores T-shirts er trykt med kvalitetstryk og i 100% bomuld.

Nyeste indlæg

  • Computer med Ubuntu
    Open Source Ubuntu desktop-operativsystemet driver millioner af pc’er og bærbare computere rundt om i verden. Et komplet styresystem Ubuntu leveres med alt hvad du behøver for at drive din organisation, […]