Your Cart

LinuxPusher

LinuxPusher er din danske Linux leverandør

Computer med Ubuntu

Linux styresystem Et stabilt og sikkert styresystem

Open Source Ubuntu desktop-operativsystemet driver millioner af pc’er og bærbare computere rundt om i verden.

Et komplet styresystem

Ubuntu leveres med alt hvad du behøver for at drive din organisation, skole, hjem eller virksomhed. Alle de vigtige applikationer, som en kontorpakke, browsere, e-mail og medieapps er forudinstalleret, og tusindvis af flere spil og applikationer er tilgængelige i Ubuntu Software Center.

Installer Ubuntu på din eksisterende computer

USB pen med Linux, klar til installation på din eksisterende computer.

Open Source

Ubuntu har altid været gratis at downloade, bruge og dele. Vi tror på kraften i open source-software; Ubuntu kunne ikke eksistere uden sit verdensomspændende samfund af frivillige udviklere.

Sikkerhed først

Med en indbygget firewall og virusbeskyttelsessoftware er Ubuntu et af de mest sikre operativsystemer, der findes. Og de langsigtede supportudgivelser giver dig fem års sikkerhedsrettelser og opdateringer.

Tilgængelig

Brug af computer for alle uanset nationalitet, køn eller handicap. Ubuntu er fuldt oversat til over 50 sprog og inkluderer vigtige hjælpeteknologier.

Visuelt imponerende, uanset hvor det bruges

Ubuntu får mest muligt ud af din skærm med høj opløsning, understøttelse af berøringsskærm, fraktioneret skalering og touchpad-bevægelser. Med understøttelse af mørk stil i hele systemet, accentfarver og det hidtil største udvalg af fællesskabsbaggrunde.

Historien bag Ubuntu

Ubuntu har sin oprindelse i begyndelsen af ​​2000’erne. Initiativtager var den sydafrikanske mangemillionær Mark Shuttleworth. Hans softwarefirma Canonical er en stor sponsor af projektet. Canonical er også ansvarlig for markedsføringen af ​​distributionen. Shuttleworths ædle mål: at skabe et operativsystem, der er tilgængeligt for alle. Internationalisering og tilgængelighed af Linux -distributionen er derfor to punkter, der prioriteres.

Den første Ubuntu-version dukkede op i oktober 2004. Det første versionnavn var “Warty Warthog”. Siden da er der etableret et seks måneders frigivelsesinterval. Til vedligeholdelse og videreudvikling af de nyudgivne versioner, ud over den nu store , verdensomspændende udviklerfællesskab, grundlagde Shuttleworth og Canonical Ubuntu Foundation i juli 2005.

Ordet Ubuntu kommer fra sproget for de afrikanske folk Zulu og Xhosa. Det betyder “menneskelighed” og “offentlig ånd”. Det står også for troen på et delingsbånd, som alle mennesker er forbundet med.

Et par af vores Linux computere med Ubuntu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *