Your Cart

LinuxPusher

LinuxPusher er din danske Linux leverandør

Levering

Korsbaek Visual tilbyder world wide shipping – også midt i Stillehavet! Bemærk, at told i eksportlandet ikke er inkluderet i prisen og derfor vil blive pålagt ved modtagelse af ordren.

VIGTIG INFORMATION!
Alle bestillinger modtaget før kl. 10 vil blive sendt samme dag og i weekenderne ved efterfølgende hverdag. Leveringstiderne nedenfor er vejledende, og en yderligere leveringstid fra pakketransporten kan forventes. Hvis du har spørgsmål til din ordre, så kontakt [email protected] – her vender vi straks tilbage med status.

Leveringstider:
Danmark: 1-4 arbejdsdage
Norden: 3-5 arbejdsdage
Europa: 3-7 arbejdsdage
Oversøisk: 7-10 arbejdsdage

Om Tina Korsbaek

Korsbaek Visual ejes af den danske kunstner Tina Korsbaek. Jeg har altid elsket at udforske og afprøve grænser, hvilket jeg har taget med mig ind i kunstner verden. Jeg kan godt kan lide at bryde den fine linje mellem skabelse og ødelæggelse, hvor jeg kan vende virkeligheden på hovedet.

Nogen idéer kommer pludselig til mig, og jeg kan hurtigt få sat noget sammen, mens andre gange, kan jeg blive ved med at vende tilbage til den samme idé, og arbejde på noget i flere måneder for, at få det helt rigtigt. Alle er kreative i en eller anden form, og vi har alle forskellige forestillinger og meninger. Kreativitet findes i mange farver og former, og verden er formet af folks kreativitet, derfor forklare jeg meget sjældent min kunst. Jeg foretrækker at lade seeren fortælle mig hvad de ser. Endvidere har jeg også min barnlige side, som jeg tager med ind i min kreative verden. Kreativitet giver os mulighed for at forestille os ting, der ikke er direkte foran os – som vi gør som børn, hvor vi inviterer Batman til middag, har samtaler med Tarzan og kæmper med drager. Som børn bruger vi verden som en legeplads og prøver konstant nye idéer af. Det samme princip bruger jeg til mine idéer, hvor jeg giver min hjerne fuld frihed til at lege med fantasien og så tager jeg det ud jeg kan lide og blander det hele sammen.