LinuxPusher

LinuxPusher er din danske Linux leverandør

0

Din kurv

Derfor skal du vælge en Lenovo Thinkpad Yoga 11e (Refurbished) Linux Computer

Vi drømmer om en verden hvor bæredygtige muligheder ikke tvinger dig til at vælge mellem produktkvaliteten og prisen.

Men vi drømmer ikke bare, vi handler, fremmer ansvarligt ressourceforbrug og gør det muligt for individer at være miljøbevidste på deres præmisser. Principper er lette at lave, men svære at vedligeholde, hvor man ofte ofrer kvalitet, æstetik eller betaler unødvendigt høje priser for at overholde sit eget moralske kompas. Uanset hvad, begynder miljøpåvirkningen derhjemme.

Fokus på at sortere dit skrald og genanvende, bruge mindre vand og strøm, og skifte til en el-bil hjælper sikkert, men er det nok? Med en årlig samling af skrald på 2 milliarder tons, har situationen aldrig været mere påtrykket.

Gennem upcycling, som er processen med at tage uønskede eller brugte produkter og omdanne dem til produkter med værdi igen, er vores del af denne cirkulære økonomi at tage forretningscomputere, der på baggrund af deres mere robuste komponenter, som enten er nye eller daterede og reparerer eller renoverer dem til en klassificeret tilstand på A, B eller C. Disse valgmuligheder giver dig mulighed for at vælge kvaliteten af computeren du gerne vil modtage, over 50% billigere end et nyt produkt.

80% af alt energi en pc bruger i løbet af sin levetid, kommer fra høst af ressourcer og produktion af computeren. Kombineret med den utroligt høje mængde af computere, der smides for tidligt væk, brænder vi igennem jordens ressourcer i et hidtil uset tempo. Ved at reducere, genanvende og genbruge har upcycle it været i stand til at sikre, at du ikke længere skal håndtere risikable ombygninger, dyre opgraderinger eller computere, du ville være flov over at bære rundt på.

Alt renovering gennemføres i Europa som en del af vores bestræbelser på at holde vores løfte om grønt ansvar, for at gøre det lettere for dig ikke kun at træffe det rigtige valg for dit miljø, men også for dit budget.

Vores karaktersystem

Produkter rangeret ud fra en given tilstand har ekstra opmærksomhed på produktets æstetik og kosmetiske kvalitet. Disse nye eller lignende nye produkter viser enten ingen eller ekstremt små mængder overfladisk skade.

Produkter, der har A-rangering, har til formål at dække behovet for dem, der søger alternativer til nye enheder.

Produkter af B-rangering er fokuseret på værdi og mindre på kosmetiske ting. Små brugstegn kan forekomme. I denne tilstand vil langt de fleste mennesker være tilfredse.

Produkter af C-rangering er it-produkter til fysisk hårde miljøer, hvor maskinen udsættes for slid, og du derfor kan spare mange penge.
C-rangering vil have tydelige tegn på brug, men er fuldt funktionsdygtig og med samme garanti som klasse A og B.

Vægt0.9 kg
Produkttype

Chromebook

Numerisk tastatur

Nej

Front kamera

Ja

Diskret grafikadaptermodel

Ikke tilgængelig

Intel 64

Ja

On-board grafikkort

Ja

Antal installerede HDD'er

1

Idle status

Ja

Optisk drevtype

Nej

Samlet lagringskapacitet

16 GB

Processor cache

2 MB

Konfliktfri processor

Ja

Processorfrekvens

1,83 GHz

Vægt

1,51 kg

Processorproducent

Intel

Skærm diagonal

29,5 cm (11.6")

Dybde

210 mm

Formfaktor

Konvertibel (mappe)

Operativsystem installeret

Chrome OS

Grafisk og IMC litografi

22 nm

CPU-konfiguration (maks.)

1

Udfør deaktivering af bit

Ja

Bredde

300 mm

Intel Enhanced Halt State

Ja

Diskret grafikadapter

Nej

Tastatursprog

Nordisk

Bluetooth

Ja

On-board grafikkort, model

Intel® HD Graphics

Produktfarve

Sort

HDD kapacitet

16 GB

Samlet kapacitet for HDD'er

16 GB

Lagermedie

HDD

Intern hukommelse

4 GB

Processorkerner

4

Processormodel

N2930

Processorserie

Intel® Celeron® N

Renoveret

Ja

Højde

11,8 mm