Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Linux Mobiltelefon med Sailfish OS

kr. 999,00

Sailfish OS er et europæisk alternativ til dominerende mobile operativsystemer såsom Android og Apple’s iOS.

Sailfish OS der er bygget på Linux software, har været på markedet siden 2013, og nu allerede i sin 4. generation, tilbyder Sailfish OS en sikker platform for pålidelige mobile løsninger. Sailfish OS bygger på en stabil og sikker Linux kerne, der giver en 100% privatliv på din mobiltelefon. En nem og brugervenlig platform der giver en fuld kontrol over din egen mobiltelefon.

Sailfish OS administreres og udvikles af det finske firma Jolla Ltd.

Læs mere om Sailfish OS her

Det vi tilbyder er IKKE en mobiltelefon, men installation af Sailfish OS på en eksisterende understøttet mobiltelefon.

Notifikationer

Du kan nu få adgang til dine meddelelser, kalenderbegivenheder og vejroplysninger uden at låse din enhed op. Hele begivenhedsvisningen har gennemgået et redesign med meget forbedrede meddelelser, bedre gruppering i kalenderwidgeten, og vejret får understøttelse af vejrudsigter hver time og nye farverige ikoner.

Brugervenlighed

Sailfish 4 introducerer redesignede brugsstrømme til alle daglige brugssager og en ny, skarp visuel stil, der forbedrer læsbarheden på tværs af platformen. Nye omgivelser, en betydelig browseropgradering og en ny batterisparetilstand for at presse mere brugstid ud af hver enhed er også en del af Sailfish 4-oplevelsen.

Læsbarhed

Læsbarheden har taget et stort spring fremad med små, men vigtige justeringer af farver, dæmpning, skrifttyper, baggrundsbehandling og effekter, der resulterer i bedre kontrast. Desuden er der introduceret en særlig høj kontrasttilstand til teksttunge brugssager som at skrive e-mails eller læse dokumenter.

Notifikationer

Du kan nu få adgang til dine meddelelser, kalenderbegivenheder og vejroplysninger uden at låse din enhed op. Hele begivenhedsvisningen har gennemgået et redesign med meget forbedrede meddelelser, bedre gruppering i kalenderwidgeten, og vejret får understøttelse af vejrudsigter hver time og nye farverige ikoner.

Datakryptering

Kryptering er aktiveret på alle nye Sailfish-enheder. Dette hjælper med at holde data sikre, uanset om de er gemt på enheden, på et hukommelseskort eller et USB On-The-Go-lager.

Sandboxing Apps

Sandboxing begrænser et programs adgang til kun de brugerdata og systemfunktioner, der som minimum er nødvendige for at begrænse skaden, hvis en app bliver kompromitteret.

Sailfish OS – en sikker mobiltelefon

Vi kan tilbyde at installerer Sailfish OS på din eksisterende mobiltelefon. Installationen omfatter installation af Sailfish OS uden Licens, hvilket betyder du ikke kan opdaterer din mobiltelfon, før du har valgt at købe en gyldig licens fra Jolla. Licensen kan købes for ca. 350,- her på deres egen webshop. Du kan kører med den gratis version så længe du har lyst til, du vil bare ikke modtage opdateringer, samt få muligheden for anvendelse af Android Apps’s* eller have adgang til Microsoft Exchange konto.

Sailfish OS kommer klar med alle de almindelige programmer til din mobiltelefon.

 • Kamera
 • Meddelelser
 • Browser
 • E-mails
 • Kalender
 • Telefon
 • Kontakter
 • Lydoptager
  … og meget mere

Efter køb af Sailfish OS

LinuxPusher
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm
Mail: tux@linuxpusher.dk
Telefon: 60807622

Send helst som pakke med sporing, f.eks. fra GLS, PostNord eller DAO. Hvorefter vi installerer Sailfish OS på din mobiltelefon og sender den direkte retur til dig via GLS.

Sailfish OS undstøtter officielt følgende modeller:

 • Sony Xperia 10
 • Sony Xperia 10 II
 • Sony Xperia 10 III
 • Sony Xperia XA2
 • Sony Xperia X
 • Gemini PDA

Ejer du ikke en af disse mobiltelefoner, kan du evt. være heldig at finde en på enten Pricerunner eller måske på dba.dk