Your Cart

LinuxPusher

LinuxPusher er din danske Linux leverandør

Byg selv Linux computer

Dansk produceret computere

Dansk produceret computere

LinuxPusher har indledt et samarbejde, med en af Danmark førende og ikke mindst ældste computer producenter. For at kunne tilbyde special konfigurerede bærbar og stationære computere, håndplukket kvalitetsprodukter der er testet fra start til slut.

“Stationære og bærbare computere bygget efter dine specifikationer og behov. Vi benytter de bedste og nyeste teknologier, og alle pc’er er bygget i Vestjylland af erfarne og dygtige menneske hænder.”

Unique Linux Bærbar

Ønsker du en unik, ultra støjsvag bærbar med 20 timers batteritid – så er Unique helt klart sagen.

Unique er produceret i aluminium, utrolig flot 14″ Full HD skærm, keyboard med behageligt lys under tasterne, Intels nyeste 12. generation processorer.

Pris fra:

  • kr. 9.456,00

Inspire Linux Computer

Med dette lækre alt-i-ét udseende får du en alsidig løsning som ikke fylder mere end en monitor på dit skrivebord.

Skærmen er med sine 24″ et rigtigt godt bud på en pc til dit hjem eller kontor. Super tynd skærm til kant og skærm kan drejes 45 grader til højre & venstre. Justerbar ergonomisk hæve & sænke funktion.

Pris fra:

  • kr. 6.450,00
ADESK-INS-H24

M510 Linux Bærbar

Nyeste skud på stammen af 15,6″ business bærbare er M510.

Modellen har med sit stilrene design, utrolig flotte 15.6″ Full HD IPS skærm, numerisk keyboard med behageligt lys under tasterne, Intels nyeste 11. generation I5 processorer.

Pris fra:

  • kr. 6.756,00

Cube Linux Computer

Linux Cube computeren er med enten i5 eller i7 10. gen. processor i den lille elegante metal indpakning en rigtig kraftig pc.

Du kan bruge den som multimediecenter hjemme i stuen eller anvende den som den lille støjsvage pc på kontoret. Understøtter 4K.

Pris fra:

  • kr. 5.490,00

Linux Stationær