Your Cart

LinuxPusher

LinuxPusher er din danske Linux leverandør

Privatlivspolitik og cookies

For LinuxPusher

v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Telefon: 6080 7622
Mail: [email protected]
Web: linuxpusher.dk

Bevis for samtykke

Dette dokument blev genereret for at vise en indsats, der er gjort for at overholde privatlivets
lovgivning. Dette dokument vil indeholde cookiepolitikken og cookie-samtykkeindstillingerne for
at bevise samtykke for den tid og region, der er specificeret nedenfor. Gå til mere information
om dette dokument til https://complianz.io/consent.
This Cookie Policy was last updated on 17. oktober 2022 and applies to citizens and legal permanent
residents of the European Economic Area and Switzerland

  1. Introduktion
    Vores websted, https://inkpusher.dk (i det følgende: “webstedet”) bruger cookies og andre relaterede
    teknologier (for nemheds skyld benævnes alle teknologier “cookies”). Cookies placeres også af
    tredjepart, vi har engageret. I dokumentet herunder informerer vi dig om brugen af cookies på vores
    websted.
  2. Hvad er cookies?
    En cookie er en lille tekst fil, der sendes sammen med sider på webstedet, og som er gemt i din
    browser på din computer eller enhed. Informationen i cookien kan blive sendt til vores eller relevante
    tredjeparts servere, når du besøger siden igen.
  3. Hvad er scripts?
    Et script er et stump kode, der gør, at vores websted fungerer ordentligt og som forventet. Denne
    kode afvikles enten på vores server eller på din enhed.
  4. Hvad er en web beacon?
    Et web beacon (eller pixel tag) er en lille stump tekst eller billede på et websted, der bruges til at
    overåge trafikken på webstedet. For at gøre det, bliver der gemt forskellige data om dig i web
    beacons.
  5. Cookies
    5.1 Tekniske eller funktionelle cookies
    Nogle cookies sikrer, at visse dele af webstedet fungerer korrekt, og at dine brugerpræferencer
    forbliver kendte. Ved at placere funktionelle cookies gør vi det lettere for dig at besøge vores
    websted. På denne måde behøver du ikke gentagne gange at indtaste de samme oplysninger, når du
    besøger vores websted, og for eksempel forbliver varerne i din indkøbskurv, indtil du har betalt. Vi
    inkPusher Cookiepolitik (EU) 17. oktober 2022
    kan placere disse cookies uden dit samtykke.
    5.2 Analysecookies
    Vi bruger analytiske cookies til at optimere webstedsoplevelsen for vores brugere. Med disse
    analytiske cookies får vi indsigt i brugen af vores websted. Vi beder din tilladelse til at placere
    analytiske cookies.
  6. Placerede cookies
    WooCommerce
    Funktionel
    Anvendelse
    Vi bruger WooCommerce til webshopadministration. Læs mere
    Deling af data
    Disse data deles ikke med tredjepart.
    Funktionel
    Navn
    wc_cart_hash_*
    Udløb
    session
    Funktion
    Opbevar varer i indkøbskurv
    Navn
    woocommerce_items_in_cart
    inkPusher Cookiepolitik (EU) 17. oktober 2022
    Udløb
    session
    Funktion
    Opbevar varer i indkøbskurv
    Navn
    woocommerce_cart_hash
    Udløb
    1 dag
    Funktion
    Opbevar varer i indkøbskurv
    Navn
    wp_woocommerce_session_*
    Udløb
    session
    Funktion
    Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
    Navn
    wc_cart_created
    inkPusher Cookiepolitik (EU) 17. oktober 2022
    Udløb
    session
    Funktion
    Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
    Navn
    wc_fragments_*
    Udløb
    vedholdende
    Funktion
    PHP
    Funktionel
    Anvendelse
    Vi bruger PHP til webstedsudvikling. Læs mere
    Deling af data
    Disse data deles ikke med tredjepart.
    Funktionel
    Navn
    exp*
    inkPusher Cookiepolitik (EU) 17. oktober 2022
    Udløb
    Funktion
    Levere funktioner på tværs af sider
    Diverse
    Formål, indtil undersøgelsen
    Anvendelse
    Deling af data
    Deling af data afventer undersøgelse
    Formål, indtil undersøgelsen
    Navn
    cookieyes-consent
    Udløb
    Funktion
  7. Samtykke
    Når du besøger vores websted for første gang, viser vi dig en pop-up med en forklaring om cookies.
    Så snart du klikker på “Gem præferencer”, accepterer du os at bruge de kategorier af cookies og
    plug-ins du valgte i pop-up-funktionen, som beskrevet i denne cookiepolitik. Du kan deaktivere
    brugen af cookies via din browser, men bemærk at vores websted muligvis ikke længere fungerer
    korrekt.
    inkPusher Cookiepolitik (EU) 17. oktober 2022
    7.1 Administrer dine samtykkeindstillinger
  8. Aktivering/deaktivering og sletning af cookies
    Du kan bruge din internetbrowser til automatisk eller manuelt at slette cookies. Du kan også
    specificere, at visse cookies muligvis ikke placeres. En anden mulighed er at ændre indstillingerne
    for din internetbrowser, så du modtager en besked, hver gang en cookie placeres. For mere
    information om disse indstillinger, se instruktionerne i Hjælp-afsnittet i din browser.
    Bemærk, at vores websted muligvis ikke fungerer korrekt, hvis alle cookies er deaktiverede. Hvis du
    sletter cookies i din browser, placeres de igen efter dit samtykke, når du atter besøger vores
    websteder.
  9. Dine rettigheder med hensyn til personlige data
    Du har følgende rettigheder med hensyn til dine personlige data:
    – Du har ret til at vide, hvorfor dine personlige data er nødvendige, hvad der vil ske med dem, og hvor længe de bliver opbevaret.
    – Ret til adgang: Du har ret til at få adgang til dine personlige data, der er kendt af os.
    – Ret til rettelse: Du har ret til at supplere, rette, slette eller blokere dine personlige data, når du ønsker det.
    – Hvis du giver os dit samtykke til at behandle dine data, har du ret til at tilbagekalde dette samtykke og til at slette dine personlige data.
    – Ret til at overføre dine data: Du har ret til at anmode om alle dine personlige data fra den Behandlingsansvarlige og overføre dem i sin helhed til en anden Behandlingsansvarlig.
    – Ret til indsigelse: du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine data. Vi efterkommer dette, medmindre der er berettigede grunde til behandling.

    Kontakt os for at udøve disse rettigheder. Se kontaktoplysningerne nederst i denne cookiepolitik.
    Hvis du har en klage over, hvordan vi håndterer dine data, vil vi gerne høre fra dig, men du har også
    ret til at indsende en klage til tilsynsmyndigheden (Datatilsynet).
  10. Kontaktdetaljer
    Kontakt os venligst ved hjælp af følgende kontaktoplysninger vedrørende spørgsmål og / eller
    kommentarer om vores cookiepolitik og denne erklæring:
    Danmark
    Internet side: https://inkpusher.dk
    Email: [email protected]
    Denne cookiepolitik blev synkroniseret med cookiedatabase.org på 17. oktober 2022.

    Indstillinger for cookie-samtykke
    prefix => cmplz_
    user_banner_id => 1
    block_ajax_content =>
    do_not_track => 1
    consenttype => optin
    region => eu
    geoip =>
    dismiss_timeout =>
    disable_cookiebanner =>
    soft_cookiewall => 1
    dismiss_on_scroll =>
    cookie_expiry => 365
    locale => lang=da&locale=da_DK
    categories => statistics, marketing
    tcf_active =>
    forceEnableStats =>
    preview =>
    clean_cookies =>
    id => 1
    header => Administrer samtykke til cookies,1
    accept_optin => Godkend
    accept_optout => Godkend,1
    manage_consent => Administrer samtykke
    manage_options => Se præferencer
    save_settings => Gem præferencer
    dismiss => Afvis,1
    message_optout => For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID’er på
    dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
    message_optin => For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies
    til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse
    teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID’er på dette
    websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have
    en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
    category_functional => Funktionsdygtig
    category_preferences => Præferencer,1
    category_statistics => Statistikker,1
    functional_text => Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det
    legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller
    brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en
    inkPusher Cookiepolitik (EU) 17. oktober 2022
    kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.,1
    statistics_text => Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til
    statistiske formål.,1
    statistics_text_anonymous => Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende
    anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din
    internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der
    er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.,1
    preferences_text => Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime
    formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.,1
    marketing_text => Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette
    brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted
    eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.,1
    category_marketing => Marketing,1
    manage_consent_options => hover-hide-mobile
    use_categories => view-preferences
    privacy_link_us => #

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har til hver en tid ret til at anmode om indsigt og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger jf. persondataforordningen. Du kan således anmode om at se hvilke oplysninger vi har gemt om dig, ved at kontakte os skriftligt.

Såfremt vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, er det muligt til hver en tid, at trække dit samtykke tilbage. Du skal blot kontakte os omkring dette, og vi vil slette dine personoplysninger, og stoppe med at behandle dine oplysninger.

Hvis du er uenig i den måde vi behandler dine personoplysninger på, vil vi bede dig kontakte os.
Det er også muligt at indgive en klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Tlf: 33 19 32 00
Email: [email protected]