Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Computere og hjemmesider fra Thyholm

5. april 2021 | IT, Linux, Windows

BARSLEV: Aldrig har spørgsmålene om miljø og klima været mere fremme end nu. Det har Kim Domino Evers på Thyholm også måttet sande.

Han laver i sit firma FRIcomputer hjemmesider for fortrinsvis firmaer, men også for private, og yder hjælp, hvis der er vrøvl med computeren.

Derudover sælger han brugte, nyrenoverede bærbare computere. Computerne bliver total renoveret hos Circular Computing i England, hvor alle computerne bliver skilt ad, og alt ned til allermindste detalje bliver gennemtjekket. Selve chassiet, som indeholder computerenheden, bliver totalrenoveret, så alt er som nyt.

Kim Domino Evers har valgt at sælge computere af mærket Lenovo, som han betragter som nogle af de mest stabile og driftssikre computere. Han sælger for det meste kun erhvervscomputere. Ikke at forstå, at det kun er til erhverv, men at en erhvervscomputer er mere solid.

Han fortæller, at ved at benytte sig af sådan en nyrenoveret computer sparer man op til 85 pct. af den skadelige CO2-udledning i forhold til, hvad der udledes ved fremstilling af en ny bærbar computer. En renoveret af slagsen er også meget billigere, og der er tre års garanti på den. Vigtigst af alt er de markant bedre for miljøet end almindelige nye bærbare computere, siger han.

Kim Domino Evers er 42 år og oprindelig fra Lemvig. Han og hans kone købte hus på Thyholm, hvorfra han driver sit enkeltmandsfirma. Han er uddannet teknisk assistent, men det har hele tiden været computere, han har brændt for at arbejde med:

– Jeg har faktisk aldrig haft job som teknisk assistent. Det har hele tiden været computerne, der har interesseret mig, siger han.

90 pct. af hans indtægter kommer fra hjemmesider og webshopper, hovedsagelig for firmaer, 10 pct. fra salg af pc’er og it-support. Ingen opgaver er for store og ingen for små.

Læs hele artiklen her

Installation af Linux på Eksisterende computer

Har du allerede en fin computer, så er der jo ingen grund til at belaste miljøet med at købe en ny computer!

Lad os installerede Linux på din eksisterende computer, så er du køreklar i mange år fremover, da Linux er mindre krævende end f.eks. Windows og sætter ikke nogen begrænserne for din hverdagsopgaver på din computer.

Vi kan naturligvis hjælpe med at overfører dine eksisterende data samtidigt med den nye installation.